Nieuwbouw

Heeft u een huis laten bouwen, wilt u een aanbouw of een gezellig tuinhuis laten zetten of bent u op zoek naar een vakman die (steigerhouten) meubels op maat maakt? John Faijaars klus en onderhoud helpt u graag bij het verwezenlijken van uw woonwensen. Bekijk hieronder wat John voor u kan betekenen op het gebied van nieuwbouw.  

Deuren en kozijnen plaatsen

Bij een nieuwbouwwoning vindt u het belangrijk dat deuren en kozijnen met precisie worden geplaatst en van goede kwaliteit zijn. John Faijaars klus en onderhoud werkt al jaren met Skantrae Deuren. Dit merk biedt een uitgebreid assortiment in binnendeuren, buitendeuren, architraven (deurlijsten) en deuraccessoires van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is John een vakman in het plaatsen van zowel houten als kunststof kozijnen en plaatst hij ook graag het glas voor u! 

Aanbouw en overkapping 

U wilt een kantoor of salon aan huis? Kan geregeld worden! John Faijaars klus en onderhoud komt graag bij u langs om de mogelijkheden voor een aanbouw aan uw huis te bekijken. Ook voor een veranda, tuinhuis of overkapping kunt u bij John Faijaars klus en onderhoud uitstekend terecht. John zorgt graag dat u zowel binnen als buiten prettig kan wonen en leven!

Meubels en kasten op maat

Heeft u een rare hoek in uw slaapkamer en past hier geen kast met met standaard afmetingen in? John Faijaars klus en onderhoud maakt graag een kast op maat voor u! Bij John kunt u terecht voor meubels op maat van diverse houtsoorten (o.a. steigerhout en douglashout) of multiplex binnenkwaliteit. Laat John uw ideale tuinbank, loungebank of tuinmeubel van steigerhout of douglashout maken. Heeft u zelf een idee voor een houten meubel voor binnen in huis of in de tuin? Wij bekijken graag uw woonwensen. 

De aannemer voor uw woonwensen

Wilt u uw nieuwbouwproject zo veel mogelijk door een bedrijf laten uitvoeren? Ook dan bent u bij John Faijaars klus en onderhoud aan het juiste adres! John kan u een compleet pakket aan vakmensen aanbieden. Wat dacht u van een loodgieter om leidingen en vloeren te leggen, een tegelzetter en stucadoor om uw wanden netjes te maken en een elektricien om te zorgen dat uw huis, kantoorpand of schuur sfeervol verlicht wordt. Met John als aannemer is uw woonwens in goede handen en hoeft u zelf geen andere partijen in te schakelen. Wel zo makkelijk!

Contact

Bekijk hieronder de projecten op het gebied van nieuwbouw. Benieuwd wat John Faijaars klus en onderhoud voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via faijaars@ziggo.nl of bel naar 06- 53409501. John komt graag bij u langs om uw woonwensen te bespreken.

Projecten nieuwbouw