Verbouw

Wilt u gaan verbouwen? Met John Faijaars klus en onderhoud bent u verzekerd van een betrouwbare en vakkundige partij! John is u graag van dienst om uw huis, kantoorpand of schuur een totaal andere look te geven. Lees hieronder wat John voor u kan betekenen op het gebied van verbouw en bekijk zijn projecten!

Kozijnen en deuren plaatsen

Bij verbouwen hoort vaak ook het plaatsen van nieuwe deuren en kozijnen. Met John Faijaars klus en onderhoud bent u verzekerd van een vakman met precisie. John werkt me hoogwaardige materialen, zoals Skantrae deuren. Het plaatsen van kozijnen kan bij John Faijaars klus en onderhoud inclusief het glas. 

Muur betimmeren met hout 

Wilt u uw slaapkamer een totaal andere look geven? Laat een muur betimmeren met hout voor een landelijke en robuuste uitstraling. Daarnaast is het plaatsen van een houten wand achter de televisie een trend die we de laatste tijd veel zien. John komt graag bij u langs om de mogelijkheden binnen in uw huis te bekijken en maakt voor u graag een wand, van bijvoorbeeld steigerhout, op maat. Geheel naar uw wens!

Kast op maat 

Om uw verbouwing compleet te maken, kunt u John Faijaars klus en onderhoud ook inschakelen voor het maken van meubels op maat. Heeft u door de verbouwing geen plaats meer voor een kast met standaard afmetingen of heeft u zelf ideeën voor een meubelstuk van hout? John gaat graag aan de slag met uw ideeën. 

Contact

Bekijk hieronder de projecten op het gebied van verbouw. Benieuwd wat John voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via faijaars@ziggo.nl of bel naar 06- 53409501 . John komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en een offerte op te stellen voor uw verbouwingswensen. 

Projecten verbouw

Not Found